Bransament instalatie electrica
Bransamentul electric reprezinta instalatia de joasa tensiune destinata alimentarii cu energie electrica a unui consumator, executata de la linia electrica de distributie pana la echipamentul de masurare de energie electrica (contoar electronic) de la consumator.
Bransament instalatie electrica
Electricsoph
Compania noastra s-a dezvoltat cu rapiditate, extinzându-şi programul de servicii şi investind permanent în noi tehnologii.
Corectitudinea şi profesionalismul sunt două trăsături esenţiale ale societăţii noastre. Participarea cu succes la numeroase licitaţii privind lucrările de instalaţii electrice si sisteme de supraveghere a consolidat poziţia companiei noastre în judeţul Dolj.
Dorim să păstrăm şi să consolidăm relaţiile cu partenerii de afaceri deja existenţi şi să extindem colaborările cu noi parteneri prin intermediul calităţii, promptitudinii şi flexibilităţii serviciilor noastre.
Despre bransamentul electric
Bransamentul electric reprezinta instalatia care realizeaza legatura intre reteaua de distributie de joasa tensiune a furnizorului si cea a consumatorului.
Bransamentul poate fi subteran sau aerian, dupa cum reteaua de distributie este in cablu sau aeriana.
Despre tensiune
Tensiunea joasa este aceea pe care o folosim uzual in gospodarii, pentru alimentarea electrocasnicelor, calculatoarelor, lampilor etc.
Reteaua de distributie reprezinta calea pe care energia electrica este transportata de la locul de productie la locuintele noastre, respectiv cabluri aeriene pe stalpi sau cabluri subterane prin pamant.
Electrisoph
Contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita
Intrebari frecvante
Cle mai uzuale intrebari
Branșamentul electric este instalația electrică de joasă tensiune, care este executată de la linia electrică a furnizorului / distribuitorului de energie electrică până la consumator, iar demarcarea dintre furnizorul de energie electrică și consumator fiind contorul electric.
Dacă puterea maximă solicitată este sub 11kVA, atunci branșamentul va fi monofazat, iar peste puterea de 11kVA, se impune branșament trifazat pentru echilibrarea fazelor rețelei electrice.
- Informarea preliminară
- Depunerea cererii de racordare și a documentelor de care ai nevoie
- Stabilirea soluției de racordare la rețea
- Emiterea Avizului Tehnic de Racordare
- Solicitarea contractului de racordare și alegerea operatorului care va proiecta/executa instalația electrică
- Proiectarea și execuția lucrărilor de racordare
- Punerea în funcțiune a instalației de racordare
- Depunerea Dosarului Instalației de Utilizare
- Emiterea Certificatului de Racordare
- Punerea sub tensiune finală și regularizarea
Bransamente aeriene
Acestea asigura legatura intre conductoarele aeriene de la linia electrica aeriana de distributie a furnizorului de energie si firida de bransament a abonatului.
In functie de pozitia consumatorului fata de reteaua aeriana de joasa tensiune, se deosebesc doua tipuri de bransamente electrice: cu traversare sau fara traversare.
Dupa cum spune si denumirea, este vorba de bransamente cu traversare atunci cand reteaua electrica se afla pe partea opusa a drumului, fata de locatia consumatorului sau fara traversare, in situatia in care consumatorii si reteaua electrica se afla pe aceeasi parte a drumului.
Bransamente subterane
Acest tip de bransamente asigura legatura intre cablu de la reteaua electrica de distributie si nisa de bransament a abonatului.
Bransamentele electrice subterane se pot racorda direct, din cablul principal de alimentare, cu ajutorul unor mansoane de derivatie, dintr-o nisa principala sau dintr-o retea aeriana pentru alimentarea unor consumatori la care nu se pot realiza bransamente electrice aeriene.
Solutia de legare la retea este stabilita de catre compania de electricitate, in functie de tehnica potrivita.
Vino si incearca serviciile noastre
Putem onora cu succes atat solicitarile persoanelor fizice, cat si pe cele ale persoanelor juridice